jueves, 23 de marzo de 2017

Funció Solidària per refugiats


L’espectacle Pies para que los quiero forma part d’un projecte comunitari que va començar fa cinc anys Álvaro de la Peña, director del projecte Barris en dansa, coreògraf i soci fundador de La Caldera (Premi Ciutat de Barcelona 2012 en la categoria de dansa pel seu treball coreogràfic professional, pedagògic i social).


Aquest any, sota la seva direcció, 127 persones —entre els 3 i els 80 anys d’edat—, han construït col·lectivament una peça de dansa, el títol de la qual, una frase extreta dels diaris de Frida Kahlo, serveix per acostar-se al que representa el projecte: una exclamació de pura vitalitat, una invitació a compartir idees, emocions i suggeriments; en definitiva, a compartir un tros de vida.

Després de les funcions programades inicialment de Barris en dansa, s’ha organitzat una nova actuació solidària amb els refugiats el dissabte 1 d’abril, a l’Espai Francesca Bonnemaison i amb el suport de la Diputació de Barcelona i de La Caldera. El 100 % de la recaptació anirà destinada a finançar els projectes de l’associació Himaya <http://himaya.es/es/donar/>.
 
Més informació:
  Barris en dansa 16/17 | 'Pies para qué los quiero'
http://www.lacaldera.info/events/view/barris-en-dansa-16-17-pies-para-que-los-quiero-4
http://mercatflors.cat/espectacle/barris-en-dansa-201617-pies-para-que-los-quiero/
 
diverses funcions al gener i febrer 2017
La companyia de dansa Iliacan us convida a Barris en dansa 2016-17.
Barris en dansa és un projecte comunitari, en què persones de diversos barris de Barcelona, de totes les edats i condicions, participen en la realització d'un espectacle de dansa contemporània i en són els intèrprets. No cal experiència prèvia, només tenir-ne ganes.
A cadascun d’aquests barris es construeix una part de l’espectacle a partir d’una sèrie de trobades setmanals que tenen lloc de setembre a desembre i que acaba amb una posada en comú de les diverses parts per formar l’espectacle que es representa durant els mesos de gener i febrer de 2017.
La peça resultant d’enguany, Pies para qué los quiero, és un espectacle de dansa contemporània interpretat per veïns i veïnes dels barris de les Corts, Trinitat Nova i el Guinardó.

El títol, una frase extreta dels diaris de Frida Kahlo, serveix per acostar-se al que representa el projecte: una exclamació de pura vitalitat, una invitació a compartir idees, emocions i suggeriments; en definitiva, a compartir un tros de vida.

Direcció: Álvaro de la Peña
Ajudanta de direcció: Cristina Roca

Intèrprets: veïns i veïnes dels barris de les Corts, Trinitat Nova i el Guinardó
Cap tècnic: Carles Borràs
Regidors: Javier Pérez, Carme Piñeiro i Olga Miralles
Fotografia: Tristán Pérez-Martín
Vídeo: Martí Mira
Disseny gràfic: Aida de Febrer
Producció: La Caldera, centre de creació de dansa i arts escèniques
Amb la col·laboració del Districte de les Corts, el Centre Cívic Guinardó, el Districte del Guinardó, el Casal Font d’en Fargues, la Casa de l’Aigua, la Taula Oberta de Trinitat Nova, l’Ateneu Popular de Nou Barris, el Districte de Nou Barris, el Teatre Joventut i el Mercat de les Flors.
Amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

 





No hay comentarios:

Publicar un comentario